كل الدنيا
أهلا وسهلا
أخي الزائر أختي الزائرة في منتدى كل الدنيا
ندعوك للتسجيل معنا في منتدانا الحبيب لتجد الصحبة الطيبة
والكلمة الحرة والابداع والمعرفة والترفيــــــه


أهلا وسهلا بــ زائر في كل الدنيا نورتنا
 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 فيليه السمك (دايت) من مطبخي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كل الدنيا
الإدارة العامة
الإدارة العامة
avatar

العمر : 42
تاريخ التسجيل : 08/07/2011
عدد المساهمات : 1072

مُساهمةموضوع: فيليه السمك (دايت) من مطبخي   الخميس يوليو 14, 2011 9:50 pm

السلام عليكم ورحمة الله بركاته


عملت النهاردة فيليه السمك بطريقتي الخاصة
و الطريقة دي تنفع كتير للي بيعملوا ريجيم
لان مافيهاش سعرات حرارية كتير
وبطريقة بسيطة




المقادير


كيلو فيليه سمك اي نوع بس ياريت يكون مش دسم
انا استخدمت فيليه هامور


ثوم -مستردة (خردل) -ملح وفلفل اسود -فلفل اخضر مقطع-صويا صوص - ليمون حسب الرغبة -زيت زيتون -
مشروم -بروكللي


وفي الصور شكل المشروم والبروكللي



اولا السمك الفيليه






المشروم






البروكللي






الطريقة


نضع السمك الفيليه في وعاء ونضيف ملح وفلفل اسود وثوم +المستردة+صويا صوص +الليمون+ثلاث ملاعق ليمون صغيرة+ملعقة كبيرة زيت زيتون
ونترك السمك في التتبيلة مدة ساعتين على الاقل




ثم ترص قطع السمك في البايركس وعليها المشروم مقطع والبروكللي والفلفل الاخضر ويصب على السمك باقي التتبيلة اللي موجودة في الطبق




نضعها في الفرن







وده الشكل النهائي للصينية






الطبق بعد التقديم
وممكن ناكل معاه سلطة
خضراء من غير رز او مكرونة





ويارب تكون الطريقة عجبتكم
وبالعافية عليكم يارب



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فيليه السمك (دايت) من مطبخي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كل الدنيا :: مطبخنا حاجة تانية :: أكلات ريجيم-
انتقل الى: