كل الدنيا
أهلا وسهلا
أخي الزائر أختي الزائرة في منتدى كل الدنيا
ندعوك للتسجيل معنا في منتدانا الحبيب لتجد الصحبة الطيبة
والكلمة الحرة والابداع والمعرفة والترفيــــــه
كل الدنيا
أهلا وسهلا
أخي الزائر أختي الزائرة في منتدى كل الدنيا
ندعوك للتسجيل معنا في منتدانا الحبيب لتجد الصحبة الطيبة
والكلمة الحرة والابداع والمعرفة والترفيــــــه
كل الدنيا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أهلا وسهلا بــ زائر في كل الدنيا نورتنا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا C5c3bc2104
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا 97562654
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا 95739774
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Auacac10

 

 تقديم الجيلي من مطبخ رانيا

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كل الدنيا
الإدارة العامة
الإدارة العامة
كل الدنيا


العمر : 48
تاريخ التسجيل : 08/07/2011
عدد المساهمات : 1072

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Empty
مُساهمةموضوع: تقديم الجيلي من مطبخ رانيا   تقديم الجيلي من مطبخ رانيا I_icon_minitimeالأحد يوليو 10, 2011 10:36 am

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا 72983


حبيت اقدم لاولادي وزوجي النهاردة الجيلي اللي بيحبوه بس بطريقة مبتكرة شويه تعالو مع بعض نشوف عملت ايه


اولا :جبت الكنتالوب وطبعا بأحجام مختلفة وغسلته كويس وقسمته نصفين متماثلين وقشرته كما موضح بالصور
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

وبالملعقة عملت به تجويف واتخلصت من البذور وحاولت يكون فيه تجويف معقول لاني ها ستعمل الكنتالوب مثل الكاس

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

ثانيا :
نبدأ في تحضير الجيلي وانا عملت جيلي
توت عشان يبقى فيه تنويع في الالوان وطبعا تحضير الجيلي سهل وطريقته دائما
مكتوبه على العلبة من الخارج

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

تابعووووووني ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
كل الدنيا
الإدارة العامة
الإدارة العامة
كل الدنيا


العمر : 48
تاريخ التسجيل : 08/07/2011
عدد المساهمات : 1072

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Empty
مُساهمةموضوع: رد: تقديم الجيلي من مطبخ رانيا   تقديم الجيلي من مطبخ رانيا I_icon_minitimeالأحد يوليو 10, 2011 10:37 am



<blockquote class="postcontent restore ">
اترك الجيلي ليبرد قليلا وفي اثناء ذلك اجهز الكنتالوب واضعه على حامل او في كاسات مش شرط تطلع اكبرمنها المهم
عشان نسند الكنتالوب
ونبدأ نجيب اي فاكهة عندنا موز او فراولة او توت اي فاكهة انا عن نفسي قطعت الخوخ الى مكعبات صغيرة ووضعتها في الكنتالوب
والمرحلة الاخيرة صبيت الجيلي في كاسات الكنتالوب
نتركه ليبرد ويتماسك في التلاجة لمدة ساعتان
اترككم مع الصور
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

طريقة التقديم


اول ما يخرج الجيلي من التلاجة يكون متماسك جد ااا ابدأ اطلع الكنتالوب واقسمه نصفين او على اربع حسب الرغبة

تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

وهذا هو شكله النهائي وممكن بعد ما اقسمه اتركه في الكاسات وممكن يتقدم مع بولات ايس كريم ويبقى رووووووعة
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا Attachment

اتمنى اكون قدمت لكم فكرة جديدة وعجبتكم
دمتم بخير

</blockquote>





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تقديم الجيلي من مطبخ رانيا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» حلا الكاسات من مطبخ رانيا
» سر الكنافة من مطبخ رانيا
» البيتزا من مطبخ رانيا
» كيكة الشيكولاتة(مطبخ رانيا)
» عجينة المكرونة(مطبخ رانيا)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كل الدنيا :: مطبخنا حاجة تانية :: الحلويات والمعجنات-
انتقل الى: